7 de gener del 2008

Call for Papers (2nd ECPR Graduate Conference - UAB)

I’ve recently launch a cfp in order to present a Panel proposal to the 2nd ECPR Graduate Conference to be held at the UAB next August. My Panel proposal will be devoted to “Coalition Governments in Presidential Systems: Theoretical and Empirical Challenges for Analysis” as I think is an excellent topic for young researchers to develop coalition theories. Please feel free to contact me and sending your paper proposals. Take a look at the cfp

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvolguts/Benvolgudes blocaires,

A finals de 2007, un grup de blocaires osonencs vam impulsar Blocaires.Osona, que vol ser el col.lectiu de blocaires osonencs, obert a tots els que formem part de la blocosfera de la comarca.
L'objectiu de Blocaires.Osona, és estimular i reivindicar la cultura blocaire, donar forma i contingut a la rica comunitat blocaire d'Osona i projectar-la amb força a la Catosfera.
El proper dijous 17 de gener, a 2/4 de 9 del vespre, a l'auditori del Col.legi d'Arquitectes de Vic, es portarà a terme la presentació pública de Blocaires.Osona en el marc de la presentació del llibre del blocaire de referència del nostre país, Saül Gordillo ( www.saul.cat), Nació.CAT.
Esperem comptar amb la vostra participació en aquest acte i en els propers que es facin.

Salutacions cordials,

Blocaires.Osona