21 de febrer del 2007

Felicitació

El nostre company i col·lega el Dr. Jordi Matas i Dalmases (UB) ha obtingut l'habilitació nacional com a Catedràtic de Ciència Política i de l'Administració. Des d'aquí la nostra més sincera felicitació. Val a dir que el segon exercici fou una anàlisi del procés de formació dels governs de coalició, que esperem que ben aviat aparegui publicat.
En resum, felicitats i enhorabona!!!

14 de febrer del 2007

¿Y Durán qué opina?

La Vanguardia. 14/03/2007, p. 17
"Rajoy anuncia a estar dispuesto a gobernar con CiU, con o sin mayoría absoluta"
<<...Unos pactos que Rajoy ve factibles, a pesar de los desencuentros de los últimos tiempos, y que va a facilitar poniendo pocas condiciones: que sean "escritos, públicos, y con un sólo límite, el respeto a la Constitución y al Estado de derecho".>>
<<...CiU, sin embargo, no está de momento por la labor. Felip Puig insistió, tras conocer las declaraciones de Mariano Rajoy, en que "el PP no podrá contar con CiU para ninguna de sus fantasías políticas que en estos momentos se estén imaginando mientras no cese su batalla constitucional y política contra el Estatut y la agresión contra Catalunya". El portavoz de CiU en el Parlament pidió al líder del PP, en definitiva, que "no fantasee" sobre hipotéticos pactos postelectorales que "hoy y mañana son imposibles">>

7 de febrer del 2007

Seminari ICPS - Grup de recerca sobre coalicions

Durant els mesos d'abril i maig d'enguany l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) acollirà el Seminari "Fer un govern de coalició: de la teoria a la pràctica", codirigit pels Drs. Jordi Matas (UB) i Josep Mª Reniu (UB), responsables del Grup de Recerca sobre Coalicions (GRC - ICPS/UB). (vegeu el tríptic per més detalls)

Les sessions són setmanals, els dimecres de 16 a 20 hores a la seu de l'ICPS (Mallorca, 244).

El seminari s'adreça a estudiants de segon i tercer cicle de Ciència Política i de l'Administració, Dret, Periodisme i ciències socials en general; periodistes, professionals del màrqueting polític i consultors en l'àmbit polític i electoral; polítics, parlamentaris i alts càrrecs de l'Administració.

La qüota d'inscripció és gratuïta i les places són limitades. La sol·licitud d'inscripció (nom i cognom, adreça, llicencuatura o procedència) es pot adreçar per correu-electrònic a la responsable de l'ICPS.
Esperem que us intessi.